Kotisiivoukset

Kotisiivous helpottaa arkea ja lisää vapaa-aikaasi. Meiltä saat kotiisi tutun siivoojan, joka tuntee kotisi ja sen erityistarpeet. Kaikki siivoojamme ovat ammattilaisia ja tekevät työnsä ammattiylpeydellä.

Oma siivoojasi hoitaa myös kaikki muut tarvittavat kodinhoidolliset tehtävät kuten esim. silitys, pyykinpesu, vuodevaatteiden vaihto yms. kaikki juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Katso siivoushintamme täältä >> .

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin katsotaan teille sopiva siivousrytmi ja aikataulut.

Jätä viesti yhteydenottolomakkeella >>

tai

SOITA 040 845 6905


Muista kotitalousvähennys

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehtävän kotitaloustyön hinnasta 40% voidaan käyttää vähennykseen. Vähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa.

Vuonna 2021 verotuksessa voi saada vähennyksinä enintään 2250 euroa per henkilö.

Esimerkki:

Verovuoden maksut: 5 875  €
Veronpalautus: 2350 € - 100 € = 2250

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi laittaa vuodessa vähennyksiin yhteensä 11 700 €.

Jos verovuoden maksut eivät ylitä 5875 euron rajaa, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran

Lisätietoa: Verohallinto

Tyytyväisiä asiakkaita

Saara
Espoo
"Ihanaa tulla siivouksen jälkeen puhtaaseen kotiin. Siivous hoituu työpäivämme aikana eikä ole vaatinut meiltä mitään erityisiä valmisteluja tai ohjeita alun jälkeen"
Liisa
Helsinki
"Siivoojat ovat kohteliaita ja siivoavat huolellisesti. Käyn itse sillä aikaa bingossa tai kahvilla ystävieni kanssa."
Helena
Lauttasaari
"Olemme olleet asiakkaina jo yli 10 vuotta ja siivouksen jälkeen asunto on puhdas ja raikkaan tuoksuinen. Ihan kuin tulisi uuteen kotiin."

Yleistä kotisiivouksesta

Siivous sisältää:

  • Lattiat: Imuroidaan ja pyyhitään kostalla tai nihkeällä sopimuksen mukaan.
  • Pölyt ja tahrat: Tasojen, peilien ja lasipintojen pyyhintä pölyistä sekä tahrojen pyyhintä kosketuspinnoilta ulottuvuuskorkeudelta.
  • Keittiö: Tasopintojen, välitilan kaakeleiden, kaapinovien, pienkodinkoneiden pintojen, liesituulettimen pinnan ja lieden pyyhintä, roskien pois vienti ja roska-astioiden puhdistus.
  • Kylpyhuone ja WC: Suihkutilan pesu roiskeiden korkeudelta, lavuaarin ja hanan pesu, peilien pyyhintä, pölyjen pyyhintä, wc-istuimen pesu, lattian imurointi ja kosteuspyyhintä.

Mahdolliset lisäpalvelut:

  • Siivouksen yhteyteen voi tilata kertauonteisena tai toistuvana  lisäpalveluna esimerkiksi ikkunoiden, saunan, mikroaaltouunin tai uunin pesun, lakanoiden tai petivaatteiden  tuuletuksen tai vaihdon, siilitystä, mattojen tamppausen sekä erilaisia suursiivoustyypisiä tehtäviä.

Tarvittavat välineet ja aineet:

  • Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja (esim kolme eriväristä), wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja. Asiakas huolehtii siivousliinojen yms pesusta siivousten välillä.
  • Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine yms.

Hyvä tietää:

  • Kesto: Säännöllisten siivousten minimiveloitus on vähintään kolme tuntia ja kertatilauksissa vähintään neljä tuntia. 
  • Ajankohta: Siivoukset tehdään arkisin kello 8–17 välillä.
  • Muutokset: Käynnin voi peruuttaa tai sen ajankohtaa muuttaa viimeistään kolme arkipäivää ennen siivouksen ajankohtaa. Kaikista muutoksista tulee ilmoittaa Fiini koti oy:lle.